29 mars, 2024

Grön Onsdag: Sephora – Lime Cocktail

Så var det onsdag igen och dags för Grön Onsdag! Hoppas ni är med idag, med repriser eller nytt. Funderar på om GO skulle ta semester i sommar, vad tror ni? 

Men idag kör vi som vanligt förstås och jag deltar med ett lack jag fått av Linda. SephoraLime Cocktail, en limig gräsgrön nyans. Rätt fin ändå, tyvärr lyckades jag inte fånga solen med detta men se lilla bilden till höger. Där har jag använt Depend shimmer top coat över också. För visst är krämlack fina men ibland blir det lite tråkigt. Blev väldigt snyggt med blinget också, den här gröna passar väldigt bra med guld. Matchar mitt palettblad också!

3 lager, två hade räckt men var lite för snål med flödigheten så det behövdes mer. Ok pensel men lite för rakt skuren, formulan var lite tjock men hanterbar. 

Vad tycker du om detta och om Sephoras lacklinje? Finns det några godbitar?

 


12 tankar på “Grön Onsdag: Sephora – Lime Cocktail

  1. Vad fint! Har några få Sephora, tycker de är helt okej, inget speciellt besvär vad jag minns med dem jag testat. Klart du ska ta semester om du känner för det! Grönt kan vi ju visa ändå om vi vill! :)

    1. Jag har inte några alls jag är nöjda med därifrån egentligen… Ja vi får se hur jag gör! :D Kul att du var med idag! :D

  2. Rätt snyggt, måste nog koll in dom vid tillfälle. Ber om ursäkt för min repris, men ville vara med:)
    Klart du ska ha semester.

    1. Tack! Ja, kanske det? Har ju fullt kaos här några veckor då med Nadine och styvmamma, så kanske lika bra! Kul att du var med idag!

Kommentarer är stängda.