Hallå och välkommen till Veckans Gröna Onsdag! Det lackar mot jul, jag hoppas du finner tid att vara med idag? Vi kör nästa vecka också, så du vet. Men först kör vi denna vecka! Lägg till dig nedan via inLinkz, gärna före 21.

Dags för ännu en repris, denna gång med ett lack som inte fått synas sedan 2012. A England – St George är verkligen så vackert, synd att det inte fått glänsa på mina naglar sedan dess. Så himla härlig grönturkos nyans, bilderna är ju inte de bästa men ni ser kanske nyansen ändå.

Läste mig till att det var två lager, men att ett hade räckt. Får ta fram denna när mina naglar är bra igen!

Vad tycker du om denna då?


  1. St George är så fin. Har varit på väg att köpa den men blev aldrig av..som så mycket annat. Är med idag med ett kameleontigt lack.

Comments are closed.