northernstar-Inconceivable-1

Det är måndag igen och nu sitter jag här och bloggar live igen. Vi ska packa FNUG idag, men jag ska försöka hinna svara på era kommentarer idag också. De har blivit obesvarade senaste veckorna, vilket jag absolut beklagar!

Men nu är det alltså måndag och Blå Måndag hos Lindas Nailorama.  Idag vill jag visa er ett väldigt vackert lack från Northern Star, Inconceivable. En underbar tealblå jelly med guldskimmer, älskar verkligen detta och kombinationen! Som ni ser är det VNL, jag har bara använt två flödiga lager och jag borde ha dragit över ett tredje. Men det stör mig inte så mycket irl, det syns bara mer på bilderna tagna i solen.

Men ni ser ju guldskimret, visst är det fint? Det var väldigt lättlackat och enkelt att få snygga kanter, det torkade också någorlunda snabbt. Personligen har jag alltså inga problem med vnl, men jag tror kanske att nyansen hade djupnat ordentligt med ett tredje lager.

Northern Star köper du från Edgy Polish.

northernstar-Inconceivable-2northernstar-Inconceivable-6northernstar-Inconceivable-3northernstar-Inconceivable-4northernstar-Inconceivable-5

  1. Underbart!! Det här fick jag hem för ett par veckor sedan och nu sitter jag här och kliar mig i huvudet och undrar varför i hela friden jag inte har testat det här?!?! Det är magiskt vackert!!

  2. Jättefint :) Blev riktigt sugen på att shoppa detta!
    Jag skulle varit med på blå måndag, men låg däckad i sängen och har inte målat naglarna än.. Hehe

Comments are closed.