glittergal-brainfreeze-3

Äntligen fredag och därmed Holofredag! Glöm inte besöka Kerstin för fler holomanikyrer idag!

Idag visar jag ännu en svart holo, Brain Freeze från Glitter Gal! Oh vad jag älskar svarta holos, my search of black ones are endless! Ja, det blev lite engelska där… Kolla mina små thumbnails längre ner på alla svarta lack jag testat i jakt på det perfekta. Men detta är lättlackade Glitter Gal och idag kom jag ihåg att inte använda topplack! Se bilden på tummen så ser ni hur effekten blev med topplack, på bild med blixt syns regnbågen men utan sol försvinner regnbågen. Trist att det blev så med dessa från Glitter Gal!

Men som sagt, lättlackade två lager som torkade snabbt. Lätt att manövrera penseln och inga konstigheter med klumpig formula. Dessutom är det en riktig svart, inte mörkt grå eller brun. Yay! Men denna kommer jag swatcha om i sommar med solskenet som hjälp!

Nu tar vi en titt på skönheten i alla dess upptänkliga vinklar!

glittergal-brainfreeze-6glittergal-brainfreeze-5glittergal-brainfreeze-4glittergal-brainfreeze-2glittergal-brainfreeze-1glittergal-brainfreeze-8

 

Och så bilder på alla svarta holos jag testat! Klicka på bilden för att se namnet.

glittergal-brainfreeze-3a-england-bridalveil-6ozotic-623-1upcolors-grafitenight-1cactus-astatine-6jade-magianegra-6layla-08-flashblack-7glittergal-black3d-2glittergal-10tomidnight-8dc-chainmailcharm

Det här är inlägg 24 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Varför, varför, varför beställde jag inte det här lacket när det var Glitter Gal på Nailmail!? Åh, jag måste haft hjärnstillestånd vid beställningstillfället! Upp på önskelistan direkt säger jag bara!

  2. Så fint, jag var smart och köpte detta. :-)
    Men du Karin, jag undrar varför det blir så med holoeffekten, för jag lade på SV och märkte idag att holoeffekten minskade rejält efter jag lagt på det. Vad ska man göra för att undvika det?

Comments are closed.