16 april, 2024

Dagens: silverblackie

man_0701-1.jpgOk, dagens outfit i grått inspirerade mig till denna dagens. Testade lite med underlaget och det blev inte alls bra. Så jag såg rätt hemsk ut på nära håll. Men ögonskuggan blev bra iaf. Grundade med Face Stockholms Dignity över hela ögonlocket (eller, grundade ju med UDPP och puder såklart…) och tog även lite vit ögonskugga från Too Faced duo-skuggan Party Girl. Därefter tog jag den mattsvarta skuggan från Face som enkelt nog heter Black i globlinjen. Tog min lilla pensel och försiktigt försiktigt skapade en linje. Även samma skugga under ögat och i ytterkanten av ögat.

Läppstiftet är Corallo från Make Up Store. Inte riktigt nöjd med Dignity eller om det var underlaget som krånglade, fick inte till ett snyggt skimmer utan det ser grynigt ut. Men visst lyckades jag med ögonbrynsvaxningen? Jag önskar dock att jag hade råd att gå till frissan, är väldigt trött på detta tradiga fall nu…

man_0701-2.jpg

7 tankar på “Dagens: silverblackie

  1. Jag har aldrig lagt Dignity med puder under. Kan vara det som gör den grynig. Det jag gillar med Dignity är att den går att lägga så otroligt tunt och att den inte påverkar de ögonskuggor jag lägger ovanpå i färg. Dessutom fäster de så bra i den. Men var försiktig med mängden av Dignity då den är oljig. Det är ju det som gör att den kan läggas så tunt. Ytterst lite alltså!

  2. Sminkan: aha, du använder inte UDPP heller då förstås? Jag tycker det är svårt att lägga Dignity tunt, hur gör du? Pensel?

    Jante: åååh, klart du vågar! Silver är en rätt diskret färg även om det står ut lite. Det är snyggt på alla!!

  3. Jag tar lite av Dignity på en syntetpensel och stryker av på fingertippen. Värmen gör den ännu mer smidig. Sen stryker jag med fingertippen över området jag ska ha den på.

    Och nej, inget UDPP heller!

Kommentarer är stängda.