27 april, 2024

Dagens: Busig och rosig

Hemma på lunch! Blev stekta ägg idag, blir mer middag senare ikväll. Men jösses vad varmt det är, härlig dag att jobba ute! Men får passa på att ta lunch och coola ner mig lite när solen står i zenith.

Igår testade jag Kicks nya Brun-utan-sol-servett som de lanserade nu till våren. Den är riktigt bra! Doftar gott av gurka och aloe vera och är lättapplicerad. Det går ju inte att se vart den är applicerad, men resulatet blir jämnt och fint ändå. Jag ser nästan lite för brun ut, men jag gillar det! Luktade lite buskräm när jag tvättade mig i morse men annars är jag nöjd med doften.

Nåja, idag testade jag att använda min svarta jumbopenna från Nyx som bas. Skillnaden blir ingen alls med en skugga över, men det är svårare att applicera den svarta jämfört med den vita. Den vita kan ju suddas ut lättare och det ser ju ok ut i tex ögonvrån. Skulle den svarta däremot kladdas runt på det viset skulle jag ju se förjävlig ut.  Men som sagt, skuggan ser i princip likadan ut ovanpå.

Här har jag använt en lila mineralskugga från Overall Beauty som heter Road Rage. Passande namn för dagen va, haha! Under ögat en illgrön skugga från ett ”företag” som jag inte vill pusha för. Vanlig svart eyeliner, inte Mad-sealant alltså. Läppbalsamet är från Kiehls och är svagt brunrött. Väldigt skönt på läpparna!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: IsaDora Matte Tan
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonbas: Nyx JP Black
Ögonskuggor:  Overall Beauty Minerals – Road Rage. Illgrön mineralskugga.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Lumene Eyebrow Pencil – Blonde.
Eyeliner: Svart noname

Läppar: Kiehls Lip Balm spf 15 – Hue no 58B

8 tankar på “Dagens: Busig och rosig

Kommentarer är stängda.