Det här är onsdagens mejk, jag hann inte med den i går eftermiddag efter Pecha Kuchan. Huvudet höll på att sprängas och jag var väldigt trött, så den fick vänta till idag. =)

När jag skulle sätta i linserna sköljde jag med fel linsvätska, så jag hade en kvart där med lite panik över mina brännande ögon… Heh, smart att hälla basisk vätska i ögonen! Nåja, det gick bra till slut, fick skölja ögonen med ögondroppar och låta det vara lite. Men det gick absolut inte att få ut linserna iaf! (Oj, det här stycket var inte lätt att begripa… Ajaj iaf!)

Så mejken blev lite anpassad efter detta, med ljus skugga under ögonen och en gulvit kajalpenna i vattenlinjen för att motverka mina extremt röda ögon. Den guldvita skuggan under ögat är Vanilla Sky från TINte, ögonpennan kommer från Face. Skuggan på ögonlocket är Seattle från Mist Stockholm. Jag har också min nya bronzer från IsaDora på bilden, i färgen Matte Tan – alltså den ljusaste utan skimmer. Fiint! :D

Just ja, höll på att glömma! Läppglanset är nya Liptinten från MaxFactor, tror de var Pink Petal jag köpte.

  1. Hur är lipstainen från maxfactor egentligen? Jag tyckte det kändes lite off att marknadsföra det som en revolutionerande produkt när andra märken haft precis samma sak i flera år redan. Himla snygg färg på dig iallafall!

Comments are closed.