depend-379-1

Här kommer som utlovat det lack jag använde i min blockmanikyr i söndags!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Det är gammelrosa 379 från Depend, en väldigt neutral rosa nyans som nästan går i mot det beigegråa hållet. Jag vägrar fortfarande säga nude, ni som säger nude om beiga nyanser – vad kallar ni bruna? Mannekinlack är bättre i sådana fall. Denna nyans är fasligt lik min egen hudfärg faktiskt, nästan så naglarna inte syns. Således ingen färg jag använder så ofta.

Två lager, bra formula och inte så svår att få snygg. Även denna ingår som ni  förstår i Depends höstkollektion. Jag såg en display med dessa lack på Åhlens idag så är ni sugna – köp dig en flaska! =)

Vad gillar du denna? Lite för neutral eller en skön höstfärg?

depend-379-2depend-379-3depend-379-4

Comments are closed.