depend-gellack-midnightglitter-redpassionglitter-1

Som ni såg tidigare idag har Depend släppt nya lack i sin GelLack-serie. På tiden att det kommer nytt tycker jag! Depends gellack kostar 79 kr styck.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Här har jag använt svarta Midnight Glitter samt röda Red Passion Glitter på ringfingret, två lager på varje. Midnight Glitter hade nog kanske behövt ännu ett lager för ordentlig svärta, men det syntes inte fullt så här mycket på riktigt som det gör på bilden.

depend-gellack-redpassionglitter-1depend-gellack-midnightglitter-1Glittret i dessa är holografiskt, ni ser på makrobilden här brevid hur det ser ut i närbild. Riktigt fint eller hur?

Visst är det glittrigt – nästan till övermåttan – och visst är det smidigt att lacka med. Men kanske att de ändå inte är så speciella. Vore kul med lite udda glitter ala indies eller nåt.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Depend will release 20 more colors for their gel polish line. This is Midnight Glitter and Red Passion Glitter. 

depend-gellack-midnightglitter-redpassionglitter-2depend-gellack-midnightglitter-redpassionglitter-3depend-gellack-midnightglitter-redpassionglitter-5

Comments are closed.