3 december, 2023

Glitter Gal – Deep Green Sparkle

Ja, som ni ser – jag har kapat naglarna. Jag gör det ibland som ni vet, när de blir alldeles för långa. Men nu behövde jag göra det då höger tumme började gå av ganska långt in. Jag ville inte riskera att jag skulle fastna i något och riva upp hela nageln. Så, kapa it is! Känns alltid så knasigt i början, fingertopparna är liksom ovana vid beröring osv.

Men men, detta är då alltså Glitter Gals Deep Green Sparkle. Inte lika snyggt som hololacken, det är nästan som ett ordinärt glitterlack. Men det är ändå tjusigt! Mörkt grönt lack med silverglitter och lite andra färger också. Fint som snus, men inget holo.

Får jag vara med ändå Kerstin?

 

4 tankar på “Glitter Gal – Deep Green Sparkle

  1. Haha, när dina naglar är nedklippta ”kort” är de så långa som mina blir som längst, när jag verkligen lyckats få dem att hålla hyfsat. I en kvart. Sen går de av igen. *avis*

  2. När det går av så på nageln ( händer mig då och då ) det kallas för stressnagel var det en nagelteknolog som sa det till mig en gång
    Jag får oxo klippa ner mina naglar ibland. då helst med tåklippare när de är mjuka annars är går det knappt klippa av dem.

Kommentarer är stängda.