aengland-tessdurbervilles-1

Välkommen till årets första Gröna Onsdag! Det är nyårsdagen den 1e januari 2014 och jag är förmodligen bakis och sovande när detta inlägg publiceras! Eftersom jag aldrig dricker men unnar mig mousserande vin på nyårsafton brukar jag bli ganska berusad… Gott tillsammans med sushi och ihop med min älskade Anders!

Men det var inte nyårsafton vi skulle diskutera utan Grön Onsdag! Är du med idag? Lägg till din bild via Add Link nedan, behöver du hjälp kan du skriva en kommentar. Jag gör en sammanfattning runt 21 ikväll som vanligt.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er min nyårsmanikyr! Jag ville testa striping tape igen, men bara som en accent på ringfingret. Jag grundade med ett silverlack från Depend Mirage-kollektionen, det fick jag använda tre lager av. Vis av tidigare lärdom när jag lekte med striping tape valde jag ett lack som jag vet täcker på ett lager. Ja jag visste ju inte att just Tess D’Urbervilles täcker på ett lager, men A England har generellt sett väldigt bra formula. Tess D’Urbervilles har en väldigt mörkt grön nyans, det gick tyvärr inte att få fram nyansen i det kassa dagsljus som rådde i tisdags. Men ni ser på blixtbilden att det minsann är grönt. Fantastiskt oskarpa bilder!

Ett lager alltså, vilket kanske var lite för tunt över silverlacket. Men linjerna blev riktigt bra när det inte var ett så tjockt lager över. Torkade snabbt och var lättlackat. Älskar A England och jag tycker detta blev en kanonfin nyårsmanikyr!

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Och lägg till din länk nedan!

English: Introducing the first Green Wednesday of the year with beauty Tess D’Urbervilles from A England. If you want to participate, just add your link below!

aengland-tessdurbervilles-2aengland-tessdurbervilles-3aengland-tessdurbervilles-4aengland-tessdurbervilles-5aengland-tessdurbervilles-6

[inlinkz_linkup id=355514 mode=1 pageSize=700]

    • Gott nytt år! Hoppas också på ett toppen-2014!
      Kul att du är med! Blev också nöjd med min striping denna gång, blir ju väldigt snyggt när det görs rätt. =)

  1. Jag lade precis ut min nyårsmanikyr, kom på att det var onsdag och ta-da! Nu är jag inlinkzad och klar! Och med! Jag ska se om jag hittar något mer grönt så jag inte visar en repris för det här lacket har varit med på grön onsdag förr.

Comments are closed.