29 mars, 2024

Depend GelLack våren 2014

 

GelLack Spring-Summer 2014aDepend har även kommit ut med en ny kollektion för våren vad gäller deras GelLack. Eller kollektion förresten, det vet jag inte riktigt. Men nya för våren är de iaf!

20 nya nyanser, väldigt många rosa och några riktigt fina turkosa finns det bland annat. Jag kommer swatcha en del av dessa med min patenterade metod (just kidding) med peel off under, redan i eftermiddag får ni se Midnight Glitter och Red Passion Glitter.

Depends gellack kostar 79 kr styck, de finns på Kicks och Åhléns bland annat.

Är det några du blir extra sugna på här?

G319G335G336G337G338G339G340G341G342G343G344G345G346G347G1003G1010G1011G1013G1014G1015

Bonusbild med Uchi, undrar var han tyckte om dem?

2014-02-18 11.25.05-1

11 tankar på “Depend GelLack våren 2014

  1. Lackade tårna med Turquoise glitter häromdagen, galet fint! Jag är lite kär i alla glitter i vårkollektionen faktiskt. Dock tycker jag att ”creme”färgerna är lite tråkiga och förutsägbara.

    1. Ja glitterfärgerna är fina, även om de kanske är lite förutsägbara! Älskade också höstens turkosa glitter på tårna =)

  2. Jag gillar glitterlacker och färgerna ser fina ut, men finast är ändå Uchi. ♥ Mina missar har också upptäckt att det är kul att leka med mina Depend-lack eftersom flaskorna är tacksamt små att peta omkring med.

  3. Funkar det med peel-off lacket under? Hur länge sitter det då?
    Har oxå Depends gellack. Gillar att det är torrt så fort man lackat klart! Dock låtit bli att använda på ett bra tag pga den jobbiga borttagningen. Men, testade igen för en vecka sedan. Tyckte den nya borttagningsmetoden lät så bra, deras borttagnings-olja.. Men icke! :( Fick olja o sitta med fingrarna i blöt två omgångar och ändå blev det mycket ”skrapande” för att få bort det. Mina naglar är inte jätteglada just nu :( Mvh Katrkr

    1. Ja det funkar med peel off! Men det håller inte länge alls, max en dag. Vilket vanligt baslack som helst släpper efter någon dag.

      Trist att dina naglar är förstörda nu. Använd en navelsträngen några månader, mina är ok nu igen efter att jag höll på med gellack i oktober :(

  4. Aha, då kan man ju åtminstone ha lacken då och då..
    Navelsträngen?? :-o
    Huu, har det tagit så lång tid att få dem bra :/ Jag får väl se till att hålla dem hyfsat korta och hela tiden lackade..

    1. LOL, roligaste autocorrecten ever!! NAGELSTÄRKARE såklart! :D Sorry, haha!

      Ja, det tog riktigt lång tid, himla trist att de blev så förstörda. Men en bra nagelstärkare hjälper redan efter 2-3 appliceringar så naglarna åtminstone inte gör ont.

      1. Haha ja det blir ju inte alltid helt som man vill med autocorrect ;)

        Har du nåt bra tips på någon nagelstärkare? Hade nakna naglar några dagar och öste på olja så de iaf inte såg så himla torra ut på ytan..

        1. Precis ;-)
          LCN har en bra, finns en recension för den här i bloggen. Annars hör jag mycket bra om OPIs och Essies stärkare, de hittar du ju dessutom enkelt på Kicks.

          Hoppas det ordnar sig!

Kommentarer är stängda.