Förbannad är bara förnamnet!

Förbannad är bara förnamnet!

Jag tror nog att den här dagens tema – Vrede i de sju dödssynderna – är den jag sett fram emot mest! Jag gillar röd mejk och jag gillar känslan vrede! Ja ni ser ju på min helbild, jag vet hur man ska illustrera vrede! Idag ska jag hem till mamma och äta påskmiddag så jag är inte ett dugg arg förresten =)

Jag fick i torsdag ett litet paket på posten, en Mac Paint Pot Blackground som Fru Choklad skickade till mig! TACK säger jag bara! Eftersom det är första gången jag använder en Paint Pot vet jag inte hur man gör, så idag testade jag med en concealerpensel och penslade på över hela ögonlocket. Torkade rätt snabbt, så lagret blev kanske lite tjockt. Därefter tog jag en helt vit skugga från Manlypaletten i den inre ögonvrån, därefter en mörkt röd glitterskugga från samma palett i den yttre ögonvrån och upp mot globlinjen.

På läpparna har jag först ett rött läppglans, därefter Carmex med iblandad Dark Soul från Mac.

  1. Tack alla!! Kul att ni gillar den =))
    Alexlyndra: åh ingen fara, men kul att du länka in det här! Ska genast kolla!

Comments are closed.