29 mars, 2024

Dagens: Dagen före dopparedan

Nu ska vi strax ner på stan för de sista julklapparna. Ska hämta ut ett paket också på Pressbyrån, så måste ner på stan oavsett. Lite blaskigt väder ute idag, med plusgrader och duggregn – vilket innebär att man inte behöver pälsa på sig och sedan svettas på stan! Hurra!

Idag testade jag att använda en Hightech Lighter från MUS, Platina, istället för Shadow Insurence. Inbillar mig inte att det ska hålla bättre men det måste ju testas? Andra säger att det är suveränt, så jag måste ju testa. Jag har använt Wet n’ Wilds palett Comfort Zone idag med, verkligen vinterns favorit. Denna gång på högra sidan, med den översta ljusbeiga i inre ögonvrån och den nedre duochroma i brunlila i den yttre och under ögat. Blev riktigt riktigt snyggt tycker jag, åtminstone live =) Och se, jag glömde inte eyelinern!

Produktlista

Hud
Primer: Too Faced Primed & Poreless
Foundation: BRTC Blemish Recover Balm
Rouge: ID Bare Minerals
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Make Up Store – Hightech Lighter Platina
Ögonskuggor: Wet n’ Wild – Comfort Zone
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d
Eyeliner: Nyx

Läppar: H&M – Vanilla lipgloss

6 tankar på “Dagens: Dagen före dopparedan

  1. Jättefint! Jag använder även jag platina. När jag väl sminkar mig vilket tyvärr inte är så ofta..

      1. @Karin svarar, Ja sminka sig är verkligen jättekul! Men latheten tar tyvärr över =/ När jag börjar kl sex orkar jag inte gå upp ännu tidigare för att sminka mig. Och när jag jobbar natt och slutar kl sex på morgonen vill jag bara borsta tänderna och kasta mig i sängen när jag kommer hem! Skulle behöva ett glamourösare jobb =)

Kommentarer är stängda.