tors-2401-3

Dag två ute på vägarna och idag är det betydligt kallare ute. Inte lika fuktigt tack och lov, men isande kallt ändå. Det fick därför bli en flytande foundation idag för att täcka lite mer.

Imorse använde jag inte Noten för att skriva ner vad jag använt, men skuggorna vet jag iaf. Jag har använt silverskimriga Bane från Shattered Equinox-kollektionen, som nog hade behövt en kladdigare bas eller bara som effekt. Samt underbart supercoola Miw från Egyptian Treasures. Den kan jag tänka mig att köpa fullsize av, den är så cool. Svart kajal och masara som vanligt.

Förresten, ett tillägg till min kattext nedan. Jag är så oerhört glad att jag har en sambo som är lika galen i katter som jag är. Som är lika glad åt dem, skrattar lika mycket åt deras upptåg och aaawar högre än mig när de är gulliga. Livet är fint med en likasinnad sambo! Jag älskar dig Anders!

tors-2401-1tors-2401-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clarins Matte Foundation
Rouge: Mac – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Miw, Bane
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals – Round the clock 8 PM

Läppar: Lancôme

Comments are closed.