27 april, 2024

Dagens: Fresh day

Trött och lite skadad...

Jag har legat i mammas soffa och trynat hela eftermiddagen. Så skönt. Jag vet inte om jag egentligen var trött, det var mer skönt att sova. =) Sedan fick jag någon typ av rulle med lax och räkor till middag innan vi satte igång att mäta ut tapetrullar till deras sovrum. På lördag ska jag hjälpa dem att lägga nytt golv också.

Det har varit en rätt bra dag, ingen snö på gatorna, rätt lite trafik och fint väder. Imorgon ska jag också jobba, då med 220 kr i timmen istället för 110 kr. Yay! Gäller att jag drar fötterna efter mig så mycket som möjligt då ;) Anders och jag testade ett nytt sushi-ställe idag, Mi Ya Ta Mig Hem eller nåt sånt! Ett hål i väggen på St Persgatan med två unga japanska killar som knappt kunde svenska. Helt ok, men Kimono Sushi på Hospitalsgatan är bättre.

Nå, dagens är på en grund av Mus eye shadow primer. Se nästa inlägg på en bild på hur mejken såg ut kl 20 jämfört med dessa bilder som är tagna klockan 7  på morgonen. Jag vet inte om den är godkänd eller inte? Sedan är det iaf Viva La Divas matta skuggor, den ljusare grön i den inre ögonvrån och den mörkare i den yttre. Under ögat den mörkare lila. Mascara men ingen eyeliner eller kajal. Rouge är både Mac Vintage Grape och Too Faced Sun Bunny.