maxfactor-dazzlingblue-1

Så var det måndag igen, vilket innebär Blå Måndag hos Tove! Besök henne på NailMe för fler blå skönheter idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Själv deltar jag idag med ett riktigt vackert lack från MaxFactor MaxEffects – Dazzling Blue. Detta fick jag i en goodiebag för några år sedan och har även visat det här i bloggen, men då på egen hand (och på bra mycket längre naglar). Här har jag två lager ovanpå ljusblå Chelsea Girl från Color Club, då blev det mycket mer stuns i lacket! Även det duochroma syns mycket mer när det läggs ovanpå ett annat lack.

Två lager som sagt, jag tror jag städade lite men annars inga större problem med formula eller pensel. Antar att jag fått bättre teknik sedan 2010! Torkade rätt snabbt också tror jag.

Det här påminner en del om Nubars Indigo Illusion, även om den är mer lilablå. Jag är väldigt svag för lack som detta!

Vad tycker du? Gillar du det?

maxfactor-dazzlingblue-2maxfactor-dazzlingblue-3maxfactor-dazzlingblue-4maxfactor-dazzlingblue-5maxfactor-dazzlingblue-6maxfactor-dazzlingblue-7

Comments are closed.