18 juli, 2024

Nubar – Indigo Illusion

Det här lacket, Nubar Indigo Illusion, var en av de lack som en av mina kunder plockade ut. Först skickade jag fel till henne, Fia och Helén kunde inte riktigt komma på vilket detta var. Men när jag var där sist letade de reda på det och när jag såg hur snyggt det var… Var ju bara tvungen att köpa ett eget!

Så detta är alltså Indigo Illusion och vill du ha det får du nog skynda dig på! Möjligt att det finns några kvar på Nailshop, men de finns inte längre på ByNubar tex.

Det är riktigt svårt att beskriva detta lack, det är väldigt duochromt. Lilarosa och turkost beroende på ljuset. Jag tror det är svårt att se på bilderna faktiskt, även om jag tog en himla massa med olika ljus och vinklar för att försöka visa det.

3 tankar på “Nubar – Indigo Illusion

  1. Åh, det är så snyggt som jag tyckte det såg ut på Scrangies swatch! Längtar efter att det ramlar ner i brevlådan! (Fast jag kan som sagt vänta på att de andra restnoterade lacken landar.)
    .-= » Lina Ts senaste inlägg: Nubar Violet och Petunia Sparkle =-.

  2. Ok, jag gillar ju inte som bekant nagellack, men det var faktiskt grymt snyggt!

Kommentarer är stängda.