makeupstore-christian-1

Måndag igen då. Suck. Nu är det dags för allvar igen, Anders gick till jobbet med jeans idag. Nåja, vad är väl bättre än att muntra upp sig med lite blå måndag? Besök Lindas vikarie Tove på NailMe för fler blå manikyrer idag!

Idag vill jag visa er ett av lacken som kom med Make Up Stores kollektion Jelly som lanserades 1a augusti. Christian heter lacket, alla lack på Make Up Store är döpta efter en anställd i bolaget – tyvärr vet jag inte vem Christian är! Undrar om färgerna stämmer med personligheten också? Christian, lacket alltså, är ett krämlack med utmärkta egenskaper. Absolut inte en jelly som de kallar det, kanske att det torkar blankt men det är inte så skirt som en riktig jelly. Kanske lite svårlackat runt kanterna, men är rätt hyfsad ändå. Jag använde denna som bas för ett lack jag tänkte visa imorgon.

Men nyansen är knepig, turkos kanske? Möjligen att den går lite mot grön och inte blå, men jag tycker den är mer blå irl. Jag väljer att kategorisera den som det iaf! Väldigt fin nyans iaf även om det kanske inte är så spännande.

Vad tycker du om detta? Vad skulle du kalla färgen?

makeupstore-christian-2makeupstore-christian-3makeupstore-christian-4makeupstore-christian-5makeupstore-christian-6

  1. Visst drar det mot grönt på bilderna, men det är ju blått nog för att kvala in säger jag och för tillfället är jag ju enväldig domare så! =)
    Snyggt är det oavsett vilket!

Comments are closed.