claudiacolornails-804-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas du vill vara med i dag och visa en av dina gröna skönheter? Som vanligt använder vi oss av inLinkz med kompletterande länklista ikväll – lägg till din bild nedan. Om du inte lyckas själv skriv gärna en kommentar så lägger jag till dig! Var gärna med före 21 så jag får in dig i länklistan.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett grönblåturkost duochromt lack från Claudia Color Nails. En kan tycka att detta är ett billigt skräplack – framförallt eftersom det bara heter 804 – men det är väldigt vackert. Det är en svårdefinierbar färg men mest grönturkos tycker jag, med en finish som påminner om metallic men mycket mer vanligt duochromt skimmer. Oj vad mycket mumbojumbo – ni får försöka bestämma själv vilken finish det har. Men det är en verkligen magisk färg, lyste verkligen om naglarna när jag hade detta.

Här är det två lager vilket räckte bra. Ganska lättlackat trots en liten pensel, eventuellt kladd beror på att jag av någon anledning var lite darrhänt den här dagen. Men det blev rätt fina kanter ändå. Torkade snabbt med ett snabbtorkande överlack och höll sig fint i några dagar faktiskt.

Nå, vad tycker du om detta? Jag älskar lack som det här! Det är vackert och lysande och riktigt tjusigt!

Rösta gärna vad du tycker ovan och skriv en kommentar! Men framförallt, glöm inte att delta!

claudiacolornails-804-2claudiacolornails-804-3claudiacolornails-804-7claudiacolornails-804-4claudiacolornails-804-5claudiacolornails-804-6

[inlinkz_linkup id=347513 mode=1 pageSize=700]

  1. Riktigt läcker färg tycker jag :)
    Jag är med, ska bara blogga klart såhär på morgonen och sen lägga till länken. Ha en underbar onsdag!

  2. Billiga skräplack kan verkligen ha sin charm! Jag testar gärna alla möjliga billiga märken, för ibland hittar man en riktig oslipad diamant :)
    Jag är med idag!

  3. Snyggt!
    Jag är med idag, om du godkänner det trots att det inte är helgrönt.. Kan dock inte lägga till mig från telefonen så Karin, eller någon annan, för gärna lägga till mig istället.. :)

Comments are closed.