3 mars, 2024

CrowsToes – Shoot The Butterfly

crowstoes-shootthebutterfly-1

Just hemkommen från en 2-timmars promenad runt stan med min Anders! Ni kan se bilder från vår runda på Instagram, om du är intresserad. Men före vi gick ut lackade jag naglarna för första gången i år! Faktiskt!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Valet föll på ett coolt glitterlack jag bytt till mig, CrowsToes – Shoot The Butterfly. Mitt första CrowsToes och jag tror det är mitt första glitterlack med dessa färger. Jag gillar det väldigt mycket måste jag säga, kombinationen av orange, silver och svart är mycket tilltalande.

Jag har använt två lager, men som du kanske misstänker har jag lagt det ovanpå ett mörkt lack (Tess D’Urbervilles). På egen hand hade det nog blivit extremt många lager. Det gröna i Tess syns inte igenom, det är trots allt en svart ton på basen.Torkade relativt snabbt med snabbtorkande topplack, vilket jag behövde två lager av för att det inte skulle kännas knottrigt. Fläcken förresten kommer sig av ett katthår med lack på, suck. Glömde ta bort det…

Jag älskar detta, det är riktigt snyggt och jag gillar att titta på händerna! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: My first CrowsToes and I love the combination of colors. I put this on top of dark Tess D’Urbervilles, only two layers needed then. Vote above! 

crowstoes-shootthebutterfly2crowstoes-shootthebutterfly-3crowstoes-shootthebutterfly-5crowstoes-shootthebutterfly-4crowstoes-shootthebutterfly-6

16 tankar på “CrowsToes – Shoot The Butterfly

Kommentarer är stängda.