28 mars, 2024

Nubar – Dare You To Dragonfly

nubar-dareyoutodragonfly-1

Sådärja! Glad dator och glad Karin. :)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men här är sista lacket från Nubars kollektion Eden som jag vill visa er innan månaden – och Nailmail! – är över. Dare You To Dragonfly är ett mer blått än grönt lack som jag glömt bort att använda till Blå Måndag. Framförallt för att det legat sparat som grönt… Men som ni ser är det mer blått och också en sån där nyans som jag verkligen tycker om. Ganska dammig blå nyans, inte sant? Däremot hade det gärna fått ha lite skimmer, men det är rätt fint som kräm också.

Här är det 3 lager, som ni ser vallar det sig en aning men jag tror det försvinner med topplack. Lättlackat och torkade hyfsat fort som alltid med Nubar.

Vad tycker du om detta? Jag gillar absolut nyansen men skulle nog vilja att det hände lite mer! Av någon anledning syns inte Nubar i min tagglista till höger, så här hittar du Nubar. Många har bett om mina favoriter men jag är riktigt dålig på att ge tips där… Även Sminkan har massor med snygga Nubarswatcher, besök gärna dem också innan du gör ditt val!

Rösta ovan och säg din åsikt i kommentarerna!

nubar-dareyoutodragonfly-2nubar-dareyoutodragonfly-4nubar-dareyoutodragonfly-3nubar-dareyoutodragonfly-5nubar-dareyoutodragonfly-6nubar-dareyoutodragonfly-7

4 tankar på “Nubar – Dare You To Dragonfly

  1. Ser super fint ut och blåa creme samt crelly is to die for så är nog rätt glad över att det är shimmerfritt :)

Kommentarer är stängda.