Nytt lack idag, det blå från Kicks höll inte alls bra trots att det mesta sitter som berget på mig. Valet föll på A-England lilamättade Elaine tillsammans med Orlys duochromskimrande Royal Velvet.

Bild tagen utan blixt i dagsljus. På ringfingret ser ni Royal Velvet, de övriga Elaine. Här ser ni skillnaden en aning även om Elaine inte är så där mörk.

A-Englands Elaine var faktiskt lite segare än andra lack från serien, men det är oerhört mättat och rikt i färgen. Mörkt plommonlila och helt utan skimmer, väldigt fint på naglarna och kanske helst på kortare naglar. Jag hade lite svårt att få till snygga kanter om jag ska vara ärlig, så pass segt var det.

Orlys Royal Velvet ingår i kollektionen Precious och du kan köpa den nu via Nailmail. Det är ett ganska skirt lack, vill du ha enbart det utan ett annat lack under krävs nog närmare 3-4 lager. Det har en blå underton, men skimrar också i lila och rött. Mycket tjusigt.

Samma ljus som ovan, men skillnaden syns tydligt.

Bild tagen i dagsljus med blixt. Elaine är inte fullt så där ljus, det är svårt att få en rättvis bild av den. Men här ser man tydligt skillnaden mellan de två lacken.

Enbart Royal Velvet i dagsljus, utan blixt.

Enbart Royal Velvet i blixt. Ganska rättvisande bild!