29 mars, 2024

Grön Onsdag: BB Couture – Laguna Lagoon

bbcouture-lagunalagoon-1

Hurra, det är onsdag igen! Det betyder Grön Onsdag och du är speciellt inbjuden att delta i detta underbara evenemang! Lägg bara till en länk nedan via inLinkz så jag lätt hittar dig! Och festen slutar kl 21, här har du en trött kärring så kom i tid! :D

Idag är det dags att visa ett lack från ett märke som tycks ha gått under, BB Couture – Laguna Lagoon. Overall Beauty har inte längre ett samarbete med BBC och jag vet inte, görs det fortfarande nya lack? Tycker deras egen sida är sorgligt ouppdaterad. Synd på ett trevligt märke, eller hur? Laguna Lagoon är mintgrönt, lite sådär som Östersjön ser ut när det är algblommning. Väldigt behaglig nyans måste jag säga även om det inte är så spännande. Det kom i California Beaches Collection 2009 redan men har alltså inte använts förrän nu.

Här är det två lager, lagt ovanpå ett annat lack som ni ser i kanterna. Bra formula och pensel och torkade hyfsat snabbt.

Jag gillart helt klart! Vad tycker du? Och saknar du BB Couture?

bbcouture-lagunalagoon-2bbcouture-lagunalagoon-3bbcouture-lagunalagoon-4bbcouture-lagunalagoon-5bbcouture-lagunalagoon-6

[inlinkz_linkup id=494844 mode=1]

13 tankar på “Grön Onsdag: BB Couture – Laguna Lagoon

  1. Åh vilken härlig vårig färg!! Jättefint! Jag kommer att vara med måste bara jobba klart först :-P Tror att jag kör ett nyinköp ikväll …:)

    1. Eller hur, matchade dagens väder väldigt bra! Ser fram emot ditt inlägg senare ikväll! =)

      1. Har lagt upp länk nu … Är inte helt nöjd! Alltså lacket är hur fint som helst men jag gillar det inte :-P Ha ha, så kan det bli ibland. Kanske passar det bättre en annan dag eller årstid. :)

  2. Undrar också vad som har hänt med BB Couture. Älskar många av deras lack. Alla beställda genom dig, tror jag. :) Jag är med idag.

    1. Ja, jättetrist, Kim Snyder pratade om nån konflikt hon haft med BBC, kanske är nåt tjall på linjen hos dem snarare. Alltså hos BBC.
      Kul att du var med idag! =)

Kommentarer är stängda.