chinaglaze-galacticgrey-1

Äntligen fredag! Är riktigt trött efter veckans jobb, är lite ovan fortfarande minsann. Ska strax hoppa in i duschen, men först blir det ett holofredag-inlägg! Ni besöker väl Kerstin för fler hololack idag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag är jag tacksam att jag har arkivinlägg. Mina naglar är på riktigt extremt korta just nu, måååånga år sedan jag hade naglar så korta att de inte ens syns från undersidan.  Smärtsamt när skinnet under tittar ut dessutom. De får vara på rehab ett tag. Så idag blir det alltså ett arkivinlägg från tidigare i höst, det sista lack jag har från China Glaze Hologlam-kollektion. Dags för gråa underbara Galactic Grey, en väldigt fin varm grå nyans, kanske tom lite brungrå.

Jag tror att jag använde Aqua Base på denna, de är faktiskt lite svårlackade även om de inte är så svåra som NfuOh. Två lager och den är lätt att få snygg längs nagelbanden. Naglarna var riktigt långa då, håhåjaja…

Vad tycker du om detta? Har du några lack från Hologlam? Jag är faktiskt riktigt nöjd med dem, några var ganska svaga och några var jättefina. Ni kan se mina tidigare inlägg från kollektionen här: Infra Red, OMG A Ufo, Strap On Your Moonboots, Take a Trek och When Stars Collide.

Rösta gärna ovan och lämna en kommentar pretty please! =)

chinaglaze-galacticgrey-2chinaglaze-galacticgrey-3chinaglaze-galacticgrey-4chinaglaze-galacticgrey-5chinaglaze-galacticgrey-6chinaglaze-galacticgrey-7

Comments are closed.