chinaglaze-tooyachttohandle-1

Ingen temadag idag, så jag passar på att visa det sista krämlacket i kollektionen Sunsational Neons On The Shore Collection från China Glaze.

Too Yacht To Handle är ingen neon, men det är en väldigt fin nyans ändå. Påminner lite om Essie Mint Candy Apple, eller hur? Mintblå med lite mer grönt i än mintblå lack brukar ha. Perfekt på en tisdag om du tänker efter! Inte blå som måndag eller grön som onsdag, haha! Men tyvärr har jag inte lyckats få till nyansen på dessa bilder, jag upplevde det som mer ljusblått…

Formulan på den här var riktigt hyfsad, två flödiga lager som blev lite valligt på ena nageln som ni kanske ser. Men det blev inte kalkigt eller randigt, utan flöt ut väldigt bra. Lite knepig att få snygg längs kanterna dock, men inte på ett akut sätt. Helt ok alltså och mycket bättre än Highlight of my Summer som var lite eländig. Är rätt nöjd med detta faktiskt, väldigt fint!

Vad tycker du om detta? Något som lockar?

chinaglaze-tooyachttohandle-2chinaglaze-tooyachttohandle-3chinaglaze-tooyachttohandle-4chinaglaze-tooyachttohandle-5

  1. Jag kollade lite på dessa på nailsupplies (för snart kan jag nog äntligen beställa igen) och efter att se dina bilder blir jag onekligen sugen på detta :)

Comments are closed.