Hallå och välkommen till världens bästa temadag – Grön Onsdag! Börjar få lite panik över att mina gröna otestade lack sinar, hoppas jag får råd framöver att köpa några nya nånstans. Men strunt samma idag! Du är väl med? Lägg till dig nedan via inLinkz!

Idag visar jag H&M – Sparkling Forest, en grön glittertopper mer eller mindre. Under det här lacket har jag Lacqua – Forest Hug (lämpligt namn huh?!) eftersom jag fortfarande testar hållbarheten. Nu har jag haft Lacqua i en vecka utan mer än tipwear så dags att testa peel-off-funktionen med ett glitterlack. Lacket från H&M är nog transparant, det ser bara grönt ut då det är packat med grönt miniglitter och guldiga hexagoner. På egen hand hade jag nog inte fått en täckande grund. Ska bli spännande att se hur det går att dra av sen.

3 lager topper, 1 lager topplack. Bra formula med!

Vad tycker du om detta?


 1. Jag tycker det är fint. Grönt och guld ger en härlig festkänsla tycker jag. Jag ser härliga 20-tals klänningar med fransar framför mig.

  Ska bli spännande att höra hur det gick att få av sedan, det är mitt stora issue med glitterlack.

  • Snyggt det låter med 20-tals klänningar! Det gillar vi!
   Tycker också det ska bli spännande, tror jag väntar någon dag till… =)

 2. Riktigt fint! :) Jag är med och visar min favoritgröna nyans :)

  När dina otestade lack sinar kanske du kan visa om lack? Göra nailart av de gröna? Skittle? :)

 3. Det här var riktigt läckert! H&M har en del jättefina lack helt klart! Du får göra nail art med dina gröna lack om du inte bara vill visa dem igen:)

  • Ja, detta är ju iofs från deras gamla serie men visst har de mycket snyggt. Och ja, nailart borde jag ju lära mig alltså…

Comments are closed.