snowcrystal-434-greenlagoon-1

Välkommen till Grön Onsdag! Äntligen onsdag igen, eller vad säger du?

Vi kommer använda inLinkz idag med. Framförallt för att jag faktiskt ska upp kl 6 imorgon bitti, jag kommer gå i säng så tidigt jag kan. Vilket kommer bli försenat pga att vi måste packa Glitter Gal nu ikväll efter 21 när Anders kommer hem. Så, jag hade inte hunnit fixa en lista ändå. Så är du med – lägg till din länk nedan! Jag kommer ändå besöka alla som är med!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett gammalt arkivinlägg, eller gamla bilder snarare. Snowcrystal – Green Lagoon, ett av de där nyanserna som lika gärna kan se turkosa ut. Jag godkänner mig själv idag och säger att det är grönt. Som ni ser är det väl inte direkt lättlackat, det är iofs en gammal flaska som nog torkat en aning. Så det var svårt att få snygga kanter tyvärr, ser ganska eländigt ut måste jag säga.

Nyansen som sagt är en sådan där grönturkos nyans som är svår att få rätt. Tycker bilderna stämmer rätt bra iaf, så de får duga. Tyvärr är de tagna i mulet dagsljus.

Inte någon favorit i mina lådor, kanske skulle rensa ut den om någon vill ha? =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta ovan och lämna gärna en kommentar! Är du med lägger du till din länk nedan!

snowcrystal-434-greenlagoon-2snowcrystal-434-greenlagoon-3snowcrystal-434-greenlagoon-4snowcrystal-434-greenlagoon-5

[inlinkz_linkup id=339904 mode=1 pageSize=700]

  1. Jag älskar den där färgen! Så snygg, lite retro, lite snäll och så glad nyans! Kanske blir den bättre med ett par pipetter restore i? Jag är med idag och lägger upp mig själv i inLinkz

Comments are closed.