image

Välkomna till veckans Gröna Onsdag! Hur har ni det i juniregnet? Möjligen njuter du inte lika mycket av det som jag gör, att kunna sitta inne och amma framför Netflix utan dåligt samvete är guld värt… Jag får alltid sån ångest av att stanna inne när det är soligt ute, regn passar mig bra! Men trist för er andra förstås. Oavsett vilket, här inne lyser alltid solen! Hoppas du är med idag? Lägg gärna till din länk före 21 ikväll via inLinkz.

Idag vill jag visa ett lack som jag haft i lådan i en evighet men nu sålt. Jag swatchade det snabbt på vänsterhanden för att åtminstone ha gjort det – och föll handlöst. Idiotiskt att sälja detta! Ozotic – 915 alltså, ett grönt holo-metallic som är mycket mer ljuvligt än det går att fånga på bild. Jag swatchade ju bara på ena handen men jag gick med detta på vänsterhanden resten av dagen, ville inte ta bort det. Hoppas du njuter av det du som köpte det!

Härlig finish alltså. Här är det två lager, torkade snabbt och var väldigt lätt att lacka med. Behövde inga underkläder. Bilderna där holoeffekten syns är tagna under en led-lampa, därav den varmare tonen. De andra i mulet dagsljus.

Om jag ångrar att jag sålde det? Ja! Det var faktiskt undantaget men jag behöver ju pengar… Aja!
imageimageozotic-915-4ozotic-915-5ozotic-915-6

 


 1. Är lite som du, har inga problem med att det regnar och jag får ligga på soffan, så himla trött. Men när jag vilat ordentligt, och andra börjar få semester, då får solen gärna komma för jag älskar att bada och ligga i hängmattan med en bra bok.
  Är med idag med ett nytt lack från Isadora.
  Önskar er en bra dag!

 2. Oj det var ett kanonfint lack, din stackare som sålde det, men å andra sidan måste man ibland.
  Jag kommer med en märklig manikyr idag:(

 3. Jättevackert lack, speciellt den varmgröna färgen det får i LED-lampan :) Förstår att det känns surt att ha sålt det när det var så fint, men om det kan vara en tröst har jag berättat för vänner att jag har köpt lack av dig för att du säljer ut din samling, och de sade allihop att det är ett smart och bra initiativ.

  Håller med dig om att det kan vara lite skönt när det regnar. Jag sitter hemma och har lite att göra vid datorn. Då är det skönt att inte känna press att man ska vara ute för att det är fint väder =)

 4. Riktigt snyggt lack! Bryr mig inte så mkt om regnet heller, kanske beror det på att jag ogillar när det är alldeles för varmt. Jag är med idag, neon från Models Own, men kassa bilder :(

 5. Lite regn kan vara mysigt med läsande och filmtittande men ska det regna hela sommaren blir jag nedstämd och orkar inte med hösten riktigt… Ozotic 915 är ett otroligt vackert lack, det går typ inte att fånga hur fint det är, på bild. Du har lyckats riktigt bra! =)

Comments are closed.