17 juli, 2024

Blå Måndag: WellNails – Sort Of Look Like A Smurf Penis

wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-1

Ah. Oavsett hur mycket jag älskar gröna lack är det skönt att den gröna veckan är över… Det har varit en mycket viktig vecka såklart men med det crescendo vi nådde i lördags med vår bekantas självmord så blev det lite för mycket. Det är enklare att prata om depressioner när man inte är mitt inne i det.

Så det är med glädje jag återgår till blått idag på Blå Måndag. Besök Tove för fler blå manikyrer idag!

Glädjen blir ju inte mindre när jag idag kan visa er ett lack med det hysteriskt roliga namnet Sort Of Look Like A Smurf Penis! Märket är WellNails, det är ett danskt indiemärke som ni hittar här. De har ju en massor med fint, ojdå håll i klickfingret nu! Men det här lacket fick jag av Heidi i ett bytespaket, hon bloggar på Kittygalore.dk, besök henne med vetja! Jag skrattade gott när jag fick lacket, dessutom är det grymt snyggt!

Här har jag använt tre lager, första lagret var som vatten. Det var så skirt att jag tänkte att detta aldrig kommer gå, men redan på lager två var det nästan perfekt men jag tog ett till av gammal vana. Det är en klarblå bas med glitter i blått och lila, kanske inte så unikt även om jag inte känner till något annat liknande. Men vackert som tusan! Verkligen lysande blå, hade svårt att låta bli att titta på naglarna.

Jag har tre lager topplack för att minska skrovligheten, men den kändes en del iaf. Torkade väl relativt snabbt åtminstone men chippade dagen efter – men detta pga min easy peel jag hade under.

Men, visst är det här lacket galet snyggt? Rösta gärna om vad du tycker här ovan och lämna en kommentar! Älskar kommentarer!

wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-2wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-4wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-3wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-5wellnails-sortoflooklikeasmurfspenis-6

12 tankar på “Blå Måndag: WellNails – Sort Of Look Like A Smurf Penis

 1. Olycklig med självmordet. :( Jag beklagar verkligen.

  Detta lack var faktiskt fantastiskt fint! Och namnet, haha ja nog skrattade jag gott :)

 2. Tragiskt, vet inte vad jag ska säga men skickar styrkekramar.

  Men lacket var ju vrål snyggt och namnet var ju bara för härligt, det vill jag ha

 3. Jag har aldrig varit i din situation så jag tänker inte säga att jag förstår men jag beklagar, och skickar tusentals kramar!

  Lacket däremot åker rakt in på önskelistan! Måste genast kolla upp detta märke!

 4. Fantastiskt lack med ett underbart namn som får mig att le :)

  Ta hand om dig och de dina, låter som om du har en tuff tid… Styrkekram!

 5. Jag beklagar förlusten. Min vän tog sitt liv för tre år sen nu också, och lämnade två små barn kvar att fundera över det hela. Det är hemskt!

  Men lacket var underbart! Kunde inte hålla i klickfingret, utan det är nu beställt :-p kan inte säga nej till ett lack med det namnet :-D

  1. Ja verkligen, hur kan man göra något så själviskt? Kram på dig!

   Förstår absolut att du direkt köpte detta! Det är så snyggt!

Kommentarer är stängda.