Det här lacket – Misa – Wishing On A Star – är ganska svårt att fånga på bild, hade tyvärr ingen direkt sol heller för att få ut hela färgspektrat. Men i flaskan är det grafitgrått med skimmer i silver, grönt och lila som tyvärr inte syns så mycket på naglarna.

Men jag gillar det! Jag gillar det metalliska även om jag annars inte gillar foil- och metalliclack. Kanske detta vore snyggt med matt topplack förresten, hmm…

Förresten, less tacky nails, jaa?

  1. NJAE jag har tvärtom vitt på naglarna och som topp på det Nubar,s glittriga ser ut som snökristaller
    men smaken är som baken…

  2. att jag tycker inte om svart på naglarna men börjar lära mig tycka om det lite nu.. beställde ju aspahlt sist ska bli kul se vad jag tycker
    men självklart är det fint på dina naglar ( De är ju så fina)

Comments are closed.