25 april, 2024

Deltagarlista Grön Onsdag v 42

Godkväll! 

Så sitter jag här igen, denna kväll med en idé som jag hoppas så många av mina deltagare som möjligt är med på. Nästa vecka med start på måndag kör vi United in Green, det vill säga i princip samma sak som United in Pink fast för att uppmärksamma depressioner. Jag hoppas Helena och Pamsan är ok med namnet, jag byter gärna om någon kommer på något annat namn.

Men from måndag kommer jag visa grönt på bloggen, jag hoppas du också vill vara med? Det kommer finnas ett liknande länksystem som United in Pink använder, så ingen anmälan hos mig krävs. Undantaget är givetvis Grön Onsdag, den kommer ju vara som vanligt med anmälan här hos mig och ett kollage mot kvällen.

Vilket leder mig till kvällens aktivitet! Dags att besöka er! Och behold, ni var några stycken som visar grönt idag! Jätteroligt!

deltagare-v42

Deltagare Grön Onsdag

  • Linda var först ut idag, hon deltar med ett rätt coolt lack från Lyn B Designs. Jag gillart, lite iaf!
  • Hanna är med via Instagram, hon visar ett lack från Kiko. Frost är väl kanske inte min grej, men jag gillar nyansen!
  • Sminkan har två bidrag idag, det första är ett vackert lack från LilyPad Lacquer och den andra är lika vackert från Polish Revolution.
  • Lottsky visar en jellypond med NfuOh, älskar deras jellies! Väldigt fint!
  • Hanna deltar med ett lack från Pahlish, som påminner en del om Creeping Cabbage som jag visade för några veckor sedan. Snyggt!
  • Vikab visar också ett lack från Kiko, ett magnetlack utan magnetmönster. Hade varit spännande att se det ”magnetat” men fin nyans iaf! Dessutom fyller hon år idag, grattis!
  • Blingfinger är med och har ett riktigt fint lack på lager från OPI, gillar verkligen hennes nailart! Snyggt!
  • Johanna visar ett av hösten Depend, väldigt snyggt även om det inte syns att det är grönt på bilderna.
  • Malin var inte sist ut, men får vara sist ut i listan iaf. Hon visar en riktigt läcker flakesmanikyr baserad på Isadora och LA Girls, snyggt!

6 tankar på “Deltagarlista Grön Onsdag v 42

  1. mycket finingar!
    jag skulle ha varit med men var så trött att jag glömde bort det, men har ju nåt fint till nästa onsdag då. =) lite irriterad på mig själv…glömde deadline för glitter gal på nailmail =( gillade verkligen deras holosar men får väl hitta något på nubar istället, lär nog inte bli några problem hehe.

    1. Jaa =)
      Åh ingen fara, du får fler chanser med att vara grön! Och synd att du missade Glitter Gal! Finns några kvar i shoppen dock!

Kommentarer är stängda.