makeupstore-andreas-1

Lördag och näst sista dagen av United in Green. Imorgon är det Nailart Sunday, temat är Halloween, kanske går det att kombinera med grönt på något vis? Jag vet ännu inte om jag kommer bidra med en nailart – det märks imorgon!

Men som sagt lördag, en dag som numera är förknippad enbart med lördagsmys med Anders. Men ibland får jag den stingande känsla av ensamhet när jag tänker på alla de som är ute med sina vänner och festar och här sitter jag helt ensam och oönskad. Som bekant har jag inga vänner alls jag umgås med numera. Lika bra antar jag, men ledsamt är det. Ensamhet är en mycket stor orsak till depression, de förstärker känslan av utsatthet och att vara värdelös. Om du har en vän som du vet mår dåligt – ge hen en kram idag! Jag är mycket tacksam för att jag åtminstone har min familj som jag kan krama och få stöd av.

Vill du vara med i United in Green är det bara att lägga till din bild i kollaget nedan.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett riktigt murrigt grönt lack från Make Up Store, det här lacket kom med Cashmere kollektionen nu i oktober och heter Andreas. Vore fortfarande jättekul att få veta vem Andreas är, tänk om MUS kunde ha den infon på sin hemsida? Andreas borde jag ha matchat med kaviarpärlorna förstås, det glömde jag. Får göra om denna någon annan gång kanske.

Andreas är ju ett ganska murrigt grönt lack, lite sådär diarrégrön. Eller barnbeck, det har väl den här färgen? Två lager, lättlackat och lätt att få snyggt längs kanterna. Kanske inte riktigt en färg som passar mig dock, den skär sig lite med mina nagelband.

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och vill du vara med i United in Green hittar du koderna i denna fil!

makeupstore-andreas-2makeupstore-andreas-3makeupstore-andreas-4


 1. Jag älskar denna gröna färg och har varit sugen på att köpa det. Men nu har jag infört total köptstopp tills jag börjar jobba igen..

  Jag kan för mitt liv inte förstå varför du inte har några vänner.. Jag förstår att du är introvert (eller var det tvärtom) men alla är vi olika och vänner accepterar sånt. Jag räknar mig som din nätvän hur som, och jag vill mer än gärna träffa dig irl någon gång.
  Du är inte ensam, du är fantastisk. Kram

  • Detta lär nog finnas kvar ett tag =)

   Tack fina! Introvert är jag det stämmer, vilket inte är ett problem i sig. Men det är väl annat med mig som gör att folk inte står ut. Vore absolut jättekul att träffa dig med! =) Kram!

 2. Jag är nog lite svår att komma inpå och har få vänner som jag umgås med. Lite är det också för att jag flyttat i vuxen ålder, att göra nya vänner som vuxen har visat sig jättesvårt. Så där jag bor nu har jag eg. ingen som jag umgås så värst med. Saknar det ibland dock.
  Jag har kontakt med kompisar från barndomen och gymnasiet, men i princip bara på internet eftersom vi är utspridda.

  Men men, Andreas är nog inget jag skulle välja till mina naglar. Inte min grej alls det där med grönt faktiskt, inte på naglarna.

  • Nej det är inte så lätt, blir inte enklare av att man mest är hemma dessutom. Jag får leva utan vänner verkar det som.

   Grönt är ju jättefint på naglarna! ;-)

 3. Så läckert jag gillart! Smutsgrönt är najs…. Sitter o försöker få till en nailart till imorgon…….
  Skickar en cyberkram för alla behöver en kram av någon utanför familjen ibland <3

 4. Så ledsamt att höra om vänbristen :/ Hoppas att det vänder för dig snart!

  Jag är nu äntligen med på United in green , hade velat vara med hela veckan, men har inte lyckats. Frågan är nu om jag fick till det med koderna…

  Stor nätkram till dig! (Och jag gillar verkligen designen här nu! Kanske behöver du ta inspiration av den och ge dig ut och ”meta” vänner ;) )

 5. känner sååå igen mig i det du skriver… jag har många bekanta, folk jag pratar med när jag träffar dem men har inte många jag umgås med. sitter för det mesta ensam, skillnaden är att jag har ingen anders bara en baloo. (förresten, ligger en ny större bild på honom nu på bloggen, fruktansvärt söt :D)

  • Fast hellre en Baloo än ingen alls. I många år hade jag bara Wendy, det är inte fy skam. Jag har hellre katter jag kan lita på än svekfulla vänner. Och Baloo är ju så söt!

 6. Oh, ensamheten känner jag igen. Jag har ett fåtal vänner som bor på annan ort och själv bor jag i en liten håla (inte långt ifrån dig faktiskt) utan några att umgås med. Jag har inte heller någon Anders, men jag har mina böcker och mitt jobb som håller mig flytande. Vissa stunder är svårare än andra och det är då depressionen kickar in. Jag brukar glädja mig åt att trots att många jag gillat har försvunnit, bland andra en av mina bästa vänner, så är de människor jag har kvar sådana som kommer att finnas där i vått och torrt.

  Nagellacket är nog inte riktigt min kopp te om jag ska vara ärlig.

  Kram till dig!

  • Skönt att du ändå har vänner som du vet kommer finnas kvar. Sådan tur har ju inte alla. Hoppas du slipper fler depressioner!

   Kram!

Comments are closed.