19 april, 2024

L´oreal Star Magnetic

Gjorde ett litet försök med L´oreals magnetiska lack jag fick av Anders i julklapp, bara för att jag inte hade nåt bättre för mig. Blev inte så bra som jag hoppades, men ska testa igen senare. Lite synd att magneten är anpassad för korta naglar. Just nu har jag ingen färg alls på naglarna – något som har ett önskemål på en speciell färg?

Apropå nagellack, jag har betalat alla Zoyalack nu, på måndag skickas de från England och lär vara här till fredag. Spännande va?

9 tankar på “L´oreal Star Magnetic

  1. Nja, kankse inte en höjdare ändå, även om idén är rolig. Magnetlacket alltså. Hade först tänkt skaffa alla men nu blev det inget. Kanske var lika bra.

    Zoya ser jag fram emot! Hurra! Längtar riktigt! Och jag längtar efter Essie också! Vad roligt det är med Nail Mail!

  2. Själv får jag inte till något stjärnliknande mönster alls! Men lacket i sig är förbaskat snyggt; jag har Magnetic silver och det har den perfekta mörkgråa färgen enligt mina kriterier:)

  3. Sminkan: Ett kan man ju alltid köpa bara för att testa, jag håller med Moonstruck där då att det silvriga är snyggast!
    Och jag håller med, jag längtar som bara den jag också!!
    Moonstruck: Jag ska testa den silvriga idag, men som du säger är det annars en snygg färg.

  4. eller ja jo, du berättar ju i nailmail vilka datum du siktar på, men det är väl aldrig fel att vara ivrig xD

  5. Elena: Jag skickar dem så snart de anlänt, men egentligen väntar jag på visitkort som jag vill skicka med… Men vecka 3 antar jag =)
    Förstår att du är ivrig, det är jag med!!

  6. Jag köpte ett Star Magnet lack idag i färgen Magnetic Grey och den fungerar perfekt.. Men jag har lite kortare naglar än dig så det kanske stämmer att man ska ha kortare.. Jag får jättetydliga sjärnor i mina naglar.
    Jag läste en blogg där de skrev att det röda lacket visar minst.. Jag vet inte.. Ska nog köpa den senare, för som sagt, det är ju väldigt snygga färger hur som :)

  7. Jag har också ett star magnetlack, men för att få stjärnmönster måste man först pensla på lacket sedan sätta naglen vid magnetet, INNAN lacket torkat! och sedan hålla nageln där ett tag och efter det kan man fortsätta med nästa nagel. Det blir jättebra på mina naglar. :)

Kommentarer är stängda.