bbcouture-vise-formen-2

Det är måndag igen då, vilket innebär Blå Måndag. Och ja, jag kommer inte vara med på United in Pink som Helena och Pamsan håller i. Jag har inte så många rosa lack och hinner inte heller tyvärr. Men jag tycker att insamlingen för cancerforskningen är jätteviktig och kommer skänka pengar på eget håll. Jag kommer också försöka vara med på söndag då LeLack skänker pengar för varje deltagare.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men idag är det alltså Blå Måndag, besök Tove för fler blå manikyrer idag!

Själv visar jag ett lack från BB Couture’s For Men-serie, mörkt blå Vise. Jag har tydligen lagt det ovanpå ett annat lack, ni ser att det sticker upp en färgklick längs pekfingerkanten. Ovanligt att jag låter sådant passera innan fotografering, det var nog innan jag började fixa till nagelbandskanterna som dessa bilder togs. Vise är alltså ett mörkt blått skimmerlack, med en riktigt fin blank glans. Den här nyansen är inte riktigt navy men nära på, vacker är den iaf.

Två lager, snabb torktid och inga större problem att få snygga kanter (till skillnad från lacket under… ;-)). Jag gillar BB Couture, en del lack är väldigt rinniga men ibland är det inga problem. Gäller att man är försiktig bara vid applicering om man är rädd för att det ska rinna.

Vad tycker du om detta? Vackert?

bbcouture-vise-formen-1bbcouture-vise-formen-3bbcouture-vise-formen-4bbcouture-vise-formen-5

Comments are closed.