colorclub-twiggie-1

Välkommen till v 40, första Gröna Onsdagen i oktober anno 2013! Jag hoppas du är med idag och visar upp din härliga manikyr i grönt? Anmäl dig i detta inlägg, oavsett om du är med via din egen blogg, twitter eller instagram. Försök anmäla dig före kl 21 så jag hinner få med dig i vårt härliga kollage också!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag tänkte jag visa er ännu ett gammalt lack från Color Club! Twiggie, från Poptastic kollectionen som kom ut 2011 om jag inte har helt fel. Hela kollektionen är en retroblinkning till 60-talet, de övriga lacken är Almost Famous, Puccilicious, Warhol, Chelsea Girl och Wham! Pow! Tror jag har åtminstone Chelsea Girl liggandes i arkivet, får visa det någon dag.

Men Twiggie som sagt, en ganska neonig grön nyans som påminner om pistage och mintglass… Men nyansen är klart grön även om den på vissa bilder ser mer blåaktig ut. Knepigt det där med ljus och färgkalibrering. Jag har använt tre lager på dessa bilder, tyvärr var formulan väldigt knepig och rätt kalkig också. Men det vallade sig åtminstone inte!

Vad tycker du om detta? Ett dussinlack eller ett måste i din samling?

Men viktigare ändå, är du med? =)

colorclub-twiggie-2colorclub-twiggie-3colorclub-twiggie-4colorclub-twiggie-5

 1. Inte min kopp av kaffelack:) men fint på dina naglar.
  Jag är inte med idag, för jag har så snygga naglar att jag vill inte byta lack än.
  Visas ev på Söndag men senast på Måndag av en viss anledning.

 2. Vilken fining du har idag! Påminner om lacket jag har under mitt första bidrag. Jag är med! Jag är faktiskt planerad nog för att vara med två gånger! Schemalade redan i helgen, här ska inte missas några gröna onsdagar!

  • Vad kul att du gillar det!
   Otroligt roligt att du tycker det är viktigt att vara med på Grön Onsdag, det värmer ska du veta! :D Kul att du är med!

 3. Jag hade glömt av hur fint Twiggie. En gammal favvo.

  Jag är med idag och det kanske är ett tveksamt bidrag till Grön Onsdag? :S Det såg så himla grönt ut i flaskan men blev himla blålila på naglarna. Nåja, jag gör ett försök. Lacket har jag förresten köpt hos dig. :)

 4. Jag gillar’t skarpt, den där typen av lysande pistagegröna färger drar alltid till sig min blick. I min garderob bor löjligt många gröna linnen och t-shirts som drar åt den där färgen… Jag är med idag!

 5. Väldigt fint, men det känns som om man har sett det förut? Men det påminner mycket om 60-talet måste jag säga. :)
  Jag är med idag med ett lack som kanske inte heller är så unikt.

 6. Det är fint tycker jag men jag skulle dras till det mer på våren tror jag. Jag vill vara med idag! Det är första gången för mig eftersom jag är ny som nagel bloggare. Mitt lack luktar rosor! Jag hoppas ingen har något emot att jag skriver på engelska.

  • Ja, detta är väl en Linda-färg! =)
   Kul att du och Spock är med! Skulle vilja ha med honom i kollaget också egentligen… ;-)

 7. har ju fått leverans från dig så jag är med idag :D
  tycker ditt lack ser ut som isadoras marzipan. coolt men kan kännas lite för mycket att ha på alla naglar.

 8. Haft ett annat lack från det märket och jag tycker det är väldigt svårt att måla, krävs många lager och svårt att få fint.

  Fin färg dock :)

Comments are closed.