20 maj, 2024

Holofredag: Up Colors – Grafite Night

Holofredag igen och idag är jag med! Vaknade till min glädje till en strålande solig dag, men kommit på att jag hade en holomanikyr att fota hade solen försvunnit från vardagsrumsfönstret. Men innergården var fortfarande solig så det var bara att ge sig ut. Skönt med en stund i solen!

Här ser ni alltså blyerstgråa Grafite Night från Up Colors. Köpte denna på Llarowe samtidigt som mina Jade-lack, minns inte alls vad den kostade men kolla där. Ett mycket lättlackat hololack (på Aqua Base förstås) men penseln var lite märkligt. Ganska bred och spretig, men den gick bra att använda ändå med lite försiktighet. Kladdade inte alls faktiskt. Två lager räcker för ett täckande resultat.

Sedan vill jag kommentera en sak, jag tycker det är roligare att titta på nagellacksbilder som är snygga. Dvs utan en massa kladd och fula nagelband, även om mina nagelband kanske inte är så snygga alltid heller. Men nagellack ska i första hand vara roligt och likaså nagellacksbloggande, oavsett slutresultat! Jag skulle aldrig drömma om att kritisera någon för sina bilder!

Nåja, lite härliga solbilder nu då! =) En del av dem är uppenbart ur fokus, men då syns ju regnbågen bättre så det gör mig inget alls.

 

2 tankar på “Holofredag: Up Colors – Grafite Night

Kommentarer är stängda.