nfuoh-533-1

Idag är det onsdag och därmed vår temadag Grön Onsdag! Det är så otroligt härligt att titta in här under dagen och se era reaktioner på mitt lack och om ni är med eller ej, sedan sitter jag till sent och fixar med deltagarlistan. Mysigt! Är du med idag vill jag att du kommentrerar här i detta inlägg, gärna senast kl 22. Detta oavsett om du deltar på egen blogg, via twitter eller instagram.

Som några av er kanske vet är det NfuOh-vecka här på bloggen den här veckan. Detta eftersom det denna månad är månadens märke på Nailmail, beställningen pågår till den 31e maj. Detta lack – nummer 533 – måste ingå i samma kollektion som det lila jag visade er igår. Det är en ljuvlig crelly, beter sig som en jelly men är lite mer pigmenterad. Jag har lagt det ovanpå ett annat lack men tror jag använde tre lager ändå för att få det helt opakt.

Ni ser ju hur blankt det torkar, som en spegel! Personligen gillar jag att mina fönster speglar sig i naglarna, det blir mer djup i bilden då på något vis. 3 lager som sagt men oerhört lättmanövrerat för att få fina och jämna kanter. Torkade hyfsat snabbt.

Jag gillar verkligen den här nyansen av grönt, lite militär-träsk-grön som bäst ses i naturen under oktober-november när det legat till sig lite. Eftersom det är en så udda nyans är den också rolig, jag älskar den här typen av lack och färger! Ni ser också hur det skiftar i nyansen beroende på ljus. Tjusigt! Får ta och bära detta igen snart tror jag.

Nå, är du med idag? Skriv en kommentar! Deltagarlistan kommer i ett eget inlägg ikväll!

nfuoh-533-4nfuoh-533-5nfuoh-533-6nfuoh-533-2nfuoh-533-3

  1. Supersnyggt. Är också svag för denna typen av grön. Jag är med med ett lack som faktiskt är grönt men ser väl blått ut på bilderna. :)

  2. Både färg och finish är supersnyggt! Måste testa det där märket vid tillfälle.

    Jag är med som grönt troll, eller alien, idag, Darling Diva Leprechaun’s Gold.

  3. Jag gillar färgen men känner mig himla obekväm i såna mörka gröna ”militär” toner. Där är något väldigt speciellt i det här lacket som man inte riktigt kan sätta fingret på vilket gör det väldigt intressant!

    Jag är med idag!

  4. Åh så fint lack! Superfina bilder också :) Jag borde skaffa mig lite fler Nfu oh känner jag!

  5. Jag gillar det där militär-träskgröna; det påminner lite om RBL no more war och Illamasqua hectic; färger jag verkligen ogillade innan jag blev lackfrälst men som jag nu kan uppskatta desto mer! Jag är med idag med ett grön-blått krämlack!

Comments are closed.