kicks-forgetmenot-2

Måndag igen och jag har varit en riktigt duktig nagelbloggare hela förmiddagen! Totalt 14 lack har jag swatchat, det som blev kvar på naglarna och ska kompletteras imorgon var detta från Kicks! Rätt mysigt att sitta och se på morgontv och swatcha lack, mest blå och gröna så jag slipper ha grönt på naglarna varenda vecka! =) Känns bra att bygga upp ett lager av lack att visa er framöver!

Forget Me Not alltså, vilket är blomman Förgätmigej. Som ni vet är den blomman svagt ljusblå, den passar därför bra in på dagens bloggtema som är Blå Måndag! Eller hur? Detta är alltså ett av Kicks egna lack, de med den nya flaskan med borttagbar kork. Två lager på bilderna, ett första snålt och ett andra flödigt. Det är inget topplack dock på bilderna, men trots det torkar det blankt och ändå rätt snabbt.

Visst är det en söt färg? Väldigt ljust blå naturligtvis, men ändå inte så den går i grått. Mycket söt!

Besök Lindas Nailorama för fler blå manikyrer idag! Hon lägger upp en lista senare i eftermiddag!

kicks-forgetmenot-1kicks-forgetmenot-4kicks-forgetmenot-3

Comments are closed.