18 april, 2024

Nubar – Rouge

Känns lite konstigt, men jag har ett rosa lack idag! Måhända att det inte är barbierosa – den nyansen klarar jag bara inte av! – men lite mer åt det lax-bäriga-hållet.

Jag pratar förstås om Nubars Rouge från Simplicity Meets Elegance. Ett mycket fint krämlack utan några som helst krusiduller i en nyans jag finner mycket smickrande. Rosa åt det mer koralliga hållet, som funkar bra nu på hösten. Två lager, där det första var tunt och det andra lite mer flödigt och det torkar snabbt som vanligt. Lite kladd men inget allvarligt.

Det här med att matcha med något är inte riktigt min grej, dock kan jag ju förstå det roliga i det! Så jag matchar med min kappa från Asos, som jag nog kommer skicka tillbaka. Är kanske försent redan iofs… Jaja…

Nubar är Nailmails märke här i oktober, Rouge ingår i Classypaketet!

4 tankar på “Nubar – Rouge

  1. Hej Karin!
    Jag som ganska nyligen blivit ”addicted” på nagellack och hela den grejen har en liten fråga till dig. Jag ser på hur du målar dina naglar, du målar inte ända ner till nagelbandet runt om. Hur får du då så fina kanter? Är du så van på handen, eller tar du bort efteråt? Eller har du något annat knep? Jag har alltid trott att man ska måla ända ner till nagelbanden…. men jag är som sagt inte så kunnig inom detta med nagellack, tog bara ett tag innan jag förstod vad swatches var för något…haha.
    Från en lite nagellacksokunnig Ann-Sofie.

Kommentarer är stängda.