revlon-whimsical-1

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Måndag igen! Jag har suttit i soffan med Uchi hela förmiddagen och försökt starta igång veckan med lite jobb. Segt! Men måndag innebär ju Blå Måndag, vilket nu officiellt flyttat hem till Tove på NailMe för gott! Tack Linda för ett underbart bra värdskap! Hälsa på hos Tove och peppa henne lite!

Jag vill visa er ett sött babyblått lack idag, Revlon Whimsical . Revlon finns ju inte i Sverige mer än på något enskilt ställe, detta har jag fått av Malin i ett bytespaket. Det var använt när jag fick det om du undrar över mängden lack i flaskan… ;-) Whimsical har glitter i koppar och blått vilket är enormt fint i mitt tycke.

Jag har tre lager här, väldigt svårt att få upp glittret. Eftersom basen är svagt blåfärgad har jag använt ett annat blått lack under, nämligen Color Club Take me to your chatau. Men jag tror nog ett vitt hade varit snyggare, nu misstänker jag att Color Club skiner igenom lite för mycket. Men jag gillar att det är så sött, väldigt gulligt lack! Jag har även den rosa varianten, den som heter Popular eller ett annat namn jag inte minns nu.

Vad tycker du om detta? Är det en fin färgkombination?

Rösta gärna ovan!

revlon-whimsical-2revlon-whimsical-3revlon-whimsical-4revlon-whimsical-5

  1. Tycker det här är fint men inte jätte intressant. Visade det i somras med vitt under och jag tycker nog egentligen att det gör sig bättre med blått som bas!

Comments are closed.