spoiled-distantmemory-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Kom igen, du är väl med idag? Jag är bortrest den här veckan, så jag kommer inte göra någon sammanställning ikväll mer än ett nytt deltagarinlägg. Men lägg till dig ändå vetja! inLinkz hittar du längst ner i inlägget.

Här kommer ett riktigt djupt arkivgräv, Spoiled – Distant Memory som jag swatchade i januari 2014. Därav bristen på riktiga närbilder vilket är synd, det är ju ett riktigt vackert lack. Sammetsgrön, hade nog gjort sig väldigt bra som matt tror jag. Jag gillar verkligen den här nyansen, mild men inte mesig.

Här tror jag det är 2 lager men kan vara 3. Bra formula även om den torkade lite långsamt. Får nog testa detta igen snart!

Vad tycker du om detta?

spoiled-distantmemory-2spoiled-distantmemory-3spoiled-distantmemory-4

 

[inlinkz_linkup id=527098 mode=1]

Comments are closed.