Det blev ingen photoshoot i tisdags, det måste ha blivit ett missförstånd. Men när jag ändå hade kameran med mig stannade jag till på Bergsbron och fotade de vackra molnen i skymningen. Solen är precis bakom tegelbyggnaden, det vill säga Universitetet, samt lyser så otroligt vackert på Arbetets Museum,

Just när jag stod där och fotade kom det fram en kille från Linköping på genomresa. Han tyckte det var så vackert i Norrköping, hoppas han hittade till vattenfallet som jag försökte beskriva vägen till!

Bilderna är förresten tagna med mitt andra objektiv, som drar ihop motivet i mitten. Jag var därför tvungen att ”skewa” mina bilder eftersom byggnaderna annars såg ut att falla ner i Strömmen. Såg rätt kul ut! Men jag hoppas ni gillar ett av de vackraste scenerierna vi har här i stan, bara 200-300 meter från där jag bor. Love Norrköping!

norrkoping-dusk-1norrkoping-dusk-2norrkoping-dusk-3norrkoping-dusk-4

Comments are closed.