enchantedpolish-greenpeaceonearth-5

Godmorgon holofredag! Här är det snöstorm så inga små solglimtar idag inte.

Idag visar jag upp ett byteslack jag fått av Anna, Enchanted Polish – Olive The Other Reindeer Green Peace On Earth! Ser megatjusigt ut i flaskan men blev inte så himla snyggt på mina naglar. Får lacka om med det i sommar med lite mer solbräna händer =) Detta är väl ett scattered holo tror jag, det är ju inga tydliga regnbågar men det syns att det är ett holo när blixten ligger på. Får som sagt visa det igen i sommar när solen lysen.

Tre lager utan holosjuka, men det är lite pigmentkorn i det som inte löser upp sig. Lite meckigt att måla med som ni ser på nagelbanden också. I övrigt är det ju ett väldigt glatt lack åtminstone!

Uppdatering: ja alltså, jag fick fel flaska vid bytet, detta är Green Peace On Earth. Olive är mer olivgrön, denna är ju mer lime. Hoppas jag kan få den andra med! Och det stod inget namn på flaskan, så därför anade jag inget… Sånt som händer! :)

enchantedpolish-greenpeaceonearth-1enchantedpolish-greenpeaceonearth-2enchantedpolish-greenpeaceonearth-3enchantedpolish-greenpeaceonearth-4

  1. Å, ja tyvärr har Andrea rätt! Jag har, som den ärthjärna jag är, lagt i fel lack i fel kartong. Olive ligger kvar här :( Förlåt!

  2. Du fick mer holo ur din än jag ur min trots att jag fotade i sol. Skönt att se att Enchanted Polish har lite mer kräm i sina holos än i just det jag testade.

Comments are closed.