29 mars, 2024

Zoya – Suri

zoya-suri-1

Det är sista dagen för beställning av Zoya via Nailmail! En del har frågat mig varför jag lägger ner Nailmail, när det kommit upp om mitt företag i olika Facebookgrupper. Jo, för att efter 5 års slit, kämpande, ångest och enorma mängder pengar känner folk fortfarande inte till vad Nailmail är! Tre gånger bara den här månaden har det i olika grupper skrivits ”Åhh Zoya Carter är ju så vacker, den måste jag ha! Var köper man den?”. Det är frustrerande minst sagt. Jag orkar inte med den ilskan och besvikelsen över mitt eget misslyckande varje gång det sker.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Så,  aaaaanyway. För att fira detta den sista dagen av Zoya, sista gången ever av Zoya, vill jag visa er urtjusiga Suri! Lilla Suri från Diva Collection hösten 2012. Ett underbart lila lack med skimmer i rött och blått som gnistrar i solen. Jag tycker nästan, fast bara nästan, bättre om det i vanligt dagsljus och inte när solen lyser på det direkt. Det är en helt underbar nyans och jag gillar det så skarpt!

Här är det två lager och kanske lite knepig att lacka med. Jag borde nog ha gått lite högre upp mot nagelbanden och sedan städat, hellre än varit så överdrivet försiktig.  Men men, alla manikyrer kan ju inte vara perfekta!

Vad gillar du detta? Visst är det fint? Rösta gärna ovan så det får ett rättmätigt betyg!

zoya-suri-2zoya-suri-3zoya-suri-6zoya-suri-5zoya-suri-4

8 tankar på “Zoya – Suri

  1. Jättefin färg! Jag tycker verkligen inte att du ska känna dig missnöjd med Nailmail bara för att inte alla känner till det. Ibland känns det som folk i fb-grupperna frågar så basala frågor att man tröttnar på att hänga där (vad köper man det märket, vad betyder det order osv). Att driva eget är ju jättestort, och att ha klarat av det i 5 år inom ett så specifikt område som nagellack är fantastiskt tycker jag!

Kommentarer är stängda.