zoya-veruschka-1

Hej och välkommen till ännu en Grön Onsdag! Var lite orolig att jag skulle behöva köra repriser eller nailarts framöver, men igår rensade jag lite i min ena Helmer och hittade 20 gröna/turkosa/mintblå lack till som funkar! Yay! Har du också hittat ett grönt i din samling? Var med då vetja!

Förresten, jag kommer sälja några av de jag plockat ut. Måste bara hitta tiden att fota dem!

Ett av lacken jag äntligen återfann var detta vackra ljuvliga härliga lack som jag fått av Malin för nåt år sedan, Zoya – Veruschka. Jag älskar  Zoyas matta lack och flaskan är to die for! Färgen är mjukt skogsgrön med skimmer, jag tror säkert det är fint med topplack också men det tänker jag inte visa er idag! Lägger upp en bild på instagram under dagen med topplack =)

Andra matta lack som Zoya släppt som jag visat är från Mod Matte Collection – Lolly,  Mitzi och Phoebe. Veruschka ingår ju i Matte Velvet Collection, där också Dovima, Loredana och Posh ingår. De har jag tyvärr inte visat på ett vettigt sätt i bloggen.

2 lager, torkade snabbt som tusan. Lite slarvigt målat för fick inte riktigt Mika-ro. Men blev väl hyfsat ändå! Synd att jag hade för långsam slutartid på dessa, blev lite suddigt tyvärr.

Vad tycker du om detta? Visst är det vackert?

zoya-veruschka-2zoya-veruschka-3zoya-veruschka-4zoya-veruschka-5


Comments are closed.