20 maj, 2024

Kollage Grön Onsdag

Jag förstår att ni saknade kollaget i onsdags! Det gjorde jag, listan blev funktionell men tråkig. Dessutom orkade jag ju inte ens besöka er för att titta på era skönheter, så jag  tänkte att vi firar in helgen med ett hejdundrande grönt fyrverkeri (det är väl magnesium som gör det gröna i fyrverkerier?) och njuter!

TACK alla för era ”kondeleanser”, ja alltså er omtanke! Mår mycket bättre idag även om det förmodligen beror på att jag är full med smärtstillande. Men sänkan är förhöjd så något är på gång i kroppen. Efter att jag slutar med alla piller på söndag så skulle jag höra av mig på måndag till min vårdcentral för uppföljning och så ska jag ju på ultraljud för gallblåsan också. Fast veckans seger var nog att vi efter tre dagar med samma vedervärdiga hissmusik i väntrummet fick den bytt! Tyvärr har den nu för evigt fastnat i mitt minne…

Men nog med hälsoissues, nu njuter vi! Listan nedan är en repris från i onsdag, bilderna är i rätt ordning!

deltagare-v35

Deltagare Grön Onsdag

4 tankar på “Kollage Grön Onsdag

Kommentarer är stängda.