nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-1

Måndag igen, efter en skrämmande valvaka igår kväll. Ja, Fi kom in – tacka fan för det!! Men det var oerhört skrämmande att se att dels SD kom in men också att Nationella Fronten i Frankrike fick 25%. Ingen kan väl längre förneka att SD är rasister, när de jublar över NF:s framgångar och vill samarbeta med dem? Otroligt otäckt, hoppas valet i höst  visar en annan tendens. Kom ihåg – röstade du inte kan du själv leva med din begränsade frihet.

Och så har de mage att kalla oss Fi-anhängare extremister!!?

Nåja, det är iaf Blå Måndag och dags för oss alla att besöka Tove!

Eftersom ni hatade Nubar – Satine – 14 röster, snittbetyg 2.93 – visar jag idag ännu ett lack från Nubars Alter Ego-kollektion. Nubar Trixie  är mer turkost i sin basfärg med flakes och glitter, här är det lagt över OPI Russian Navy i suede-finish. Jag blev otroligt överraskad över hur snyggt den här kombinationen var när jag bar den. Bafärgen är ju en så himla härlig nyans och Trixie tog inte över så mycket. Håller med om att Satine var fult, åtminstone om du jämför dessa två.

Här är det två lager, inget topplack över. Torkade hyfsat snabbt iaf!

Vad tycker du om detta? Visst är det snyggt?

Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Nubar – Trixie over OPI – Russian Navy (suede), very cute combination!

nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-2nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-3nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-6nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-4nubar-trixie-over-opi-russiannavy-suede-5

  1. Vilken fin kombination!

    Frustrationen vet inga gränser idag. Oerhört glad att F! kom in, men så fruktansvärt ledsen över alla röster på rasistiska partier runt om i Europa. En skam är vad det är!

Comments are closed.