colorclub-revvvolution-1

Phew, vilken pärs det har varit den här veckan! Tack och lov har jag fått snabb hjälp av sjukvården och fint stöd av Anders hela tiden, idag mår jag mycket bättre. Blir intressant att se hur ultraljudet ter sig, om jag har gallsten eller bara är överkänslig mot kodein. Min vårdscentralsläkare ringde just förresten, förhöjda värden på sänkan men de hittade inget annat just nu. Vi får se på söndag vad som händer när jag slutar med alla piller!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Men, nyss hemkommen och genomblöt av regnet sitter jag här ombytt i soffan redo att visa er en vacker holoregnbåge! Inte dagens manikyr förstås, det hade nog varit svårt att hitta sol idag. Detta är Color Club – Revvvolution, ett äldre lack från Color Club med holo-ish egenskaper. Som ni ser är det inte särskilt rena och vackra regnbågar. Men med lite vilja är det ett oerhört vackert hololack ändå, med sin nästan svarta nyans. Här fotat direkt i solen för att regnbågarna skulle framträda maximalt.

Jag har använt två lager ovanpå aqua base, det är lättlackat och ger fina kanter. Det lider inte av holosjuka, men som jag skrivit så många gånger syns regnbågarna bättre med aqua base än utan.

Min flaska av Revvvolution köptes via eBay 2010, det tycks vara olika formula på dessa beroende på år. Tydligen kan man se på etiketten vilken formula det är, min med den vältextade etiketten har sämst tyvärr. Ni kan se jämförelser här! 

Och som sagt, det är alltså holofredag idag så in och besök Kerstin vetja! Var gullig och rösta också ovan!

Vad gillar du detta? En värdig klassiker?

colorclub-revvvolution-2colorclub-revvvolution-3colorclub-revvvolution-4colorclub-revvvolution-5colorclub-revvvolution-6

 

  1. Jag tycker inte att det måste vara tydliga regnbågar för att holo ska vara snyggt; tänk bara på a-englands alla vackra lack! Det här gillar jag jättemycket!

  2. Det enda jag inte gillar med Revvvoloution är det överdrivna användandet av bokstaven ”v”. ;)
    Skönt att höra att du mår bättre och jag hoppas det fortsätter så.

  3. Det ser fint ut på dig! Fast det är skittrist när lack blir mindre holografiska i senare batcher och det är så många vackra hololack som genomgått den förskräckliga förändringen att jag blir lite ledsen när jag tänker på det…

  4. Detta beställde jag från head2toe för ett par veckor sen. Är fantastiskt fint! Va tvungen att kolla och jag hade minsann fått ”den bästa” eller vad man ska kalla det. Men det du har är ändå otroligt fint!

Comments are closed.