hm-glitterblue-superblue-1

Då var det måndag igen. Jag är förkyld men tänker inte låta det däcka mig idag! Ska ta en promenad idag och se om kameran får följa med. Men det är ju också Blå Måndag, besök Tove idag för fler blå skönheter!

Idag vill jag visa er det andra av de två blå lacken jag fick av Tove! Förra veckan visade jag H&M Super Blue, idag visar jag kompisen Glitter Blue. Här är det naturligtvis lagt ovanpå Super Blue, det skapar ett otroligt djup det här glittret. Basen är samma färg som Super Blue, jag har ju inte testat det på egen hand men tror säkert det kan täcka på egen hand.

Jag har använt tre lager, ju fler lager desto djupare blev effekten. Med ett tjockt lager topplack på detta hade det blivit hur coolt som helst!

Det här är precis lika fint som Super Blue, bilderna är inte lika bra men jag minns att jag tyckte bättre om glittret än på egen hand. Kanske för at det inte såg strimmigt ut med glitter över.

Vad tycker du om det här? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: H&M Glitter Blue, the glitter version of the set I got from Tove. Love it!

hm-glitterblue-superblue-2hm-glitterblue-superblue-4hm-glitterblue-superblue-3hm-glitterblue-superblue-5hm-glitterblue-superblue-6

Comments are closed.